خانه » ۱۳۹۵ » بهمن (برگه 3)

بایگانی ماهانه: بهمن ۱۳۹۵

کاهش تولید زعفران به دلیل سرما

کاهش تولید زعفران به دلیل سرما/هر کیلوگرم 5.8 میلیون تومان در حالی که بیش از یک ماه از برداشت زعفران از مزارع کشور می‌گذرد، عضو شورای ملی زعفران از کاهش تولید زعفران به دلیل موج سرما در اواخر فصل برداشت این محصول خبر داد و گفت: وزارت جهاد کشاورزی برای اطلاع مردم و افزایش آگاهی خریداران و صادرکنندگان برای برنامه‌ریزی ... ادامه مطلب »

روش دم کردن زعفران

روش دم کردن زعفران برای تهیه و دم کردن زعفران ابتدا مقداری از آن را داخل هاونی کوچک با مقداری شکر یا 1 حبه قند بسائید سپس 1 قاشق چایخوری از آن را با نصف فنجان آب جوش مخلوط کنید و بگذارید روی بخار اب یا برنج در حال پخت دم بکشد و رنگ بیندازد. مقدار بیشتر زعفران موجب بیشتر ... ادامه مطلب »

ماسک زعفران

ماسک زعفران زعفران باعث شفافیت رنگ پوست می‌شود، در مصر باستان ماسک مورد علاقه ملکه کلئو پاترا ماسک زعفران بوده است زعفران چروک‌های صورت را محو می کند و مهمتر آنکه برای بهبود آکنه و جوش صورت از آن بسیار استفاده می‌شود. ماسک شیر و زعفران برای جوان‌سازی پوست بسیار معروف است. کافی است یک قاشق غذاخوری شیر را با ... ادامه مطلب »

خواص گلبرگ های بنفش زعفران

خواص گلبرگ های بنفش زعفران گلبرگ زعفران یکی از مواد مورد نیاز بدن میباشد , تاریخچه این گلبرگ های بنفش رنگ به هزاران سال قبل در ایران باز میگردد. اگر بخواهیم در مورد خواص این زعفران صحبت کنیم. به خاصیت آنتی اکسیدانی آن می توان اشاره کرد. دم کردن این گلبرگ ها خواص بسیار زیادی دارد. چین یکی از کشور ... ادامه مطلب »

افزایش عملکرد و مقابله با خشکسالی زعفران

آیا می دانید برای افزایش عملکرد و مقابله با خشکسالی در مورد محصول ارزشمند زعفران چه باید کرد؟ 1-با توجه به محدودیت آب سطح کشت را توسعه ندهید بلکه عملکرد در واحد سطح رابالا ببرید. 2-مصرف کودهای شیمیایی را محدود وحتی المقدور ازکود حیوانی استفاده کنید.اگرتهیه کود حیوانی همیشه میسر نیست، یکبار در سال اول در شروع کشت و یکبار ... ادامه مطلب »

بانک زعفران

نخستین بانک زعفران در ایران آغاز به کار کرد هدف از تأسیس این بانک که برای نخستین بار در ایران فعالیت خود را آغاز کرده، حفظ و نگهداری بهداشتی و کنترل‌شدۀ زعفران است.جلوگیری از سَلَف‌خری و به باد رفتن دسترنج کشاورزان از دیگر اهداف تشکیل بانک است و برنامۀ بعدی نیز تهیه و معرفی برند زعفران ایرانی خواهد بود که ... ادامه مطلب »

زعفران ( توليد و صادرات )

دانشگاه جامع علمي كاربردي مجتمع آموزش عالي كرج زعفران ( توليد و صادرات ) زير نظر استاد : دكتر نظريان تهيه كننده : زهرا عباسي رشته كارشناسي توليد و بهره برداري گياهان دارويي و معطر   بهار 85       مقدمه: زراعت زعفران از ويژگيهاي خاص برخوردار است . نياز اندك آن به آب، امكان بهره برداري محصول به ... ادامه مطلب »

درباره زعفران

دلیل جداسازی سریع کلاله از سایر اجزای زعفران در صورت انبارداری باید توجه داشت که پیازهای زعفران بر روی هم انباشته نشوند تا عمل تهویه به درستی انجام گیرد. تجزیه خاک در تخصیص کود به اراضی امری ضروریست یعنی اختصاص دادن کود به زمین های زعفران باید بر اساس تجزیه خاک و مقدار مواد آلی و نسبت کربن به ازت ... ادامه مطلب »

تشریفات صادراتی قطعی برای صدور زعفران

تعيين تعرفه صادرات زعفران در ايران بر عهده سازمان توسعه تجارت مي باشد. در حال حاضر براي بسته بندي هاي بيشتر از 30 گرم زعفران ، 5 درصد عوارض در نظر گرفته شده است و اين در حالي است كه در ابتدا براي صادرات بسته بندي هاي بزرگتر از 30 گرم زعفران 40 درصد عوارض تعيين شده بود. تشریفات صادراتی ... ادامه مطلب »

انواع برند های زعفران در ایران

انواع برند های زعفران در ایران: گروه تولیدی محصولات غذایی شهری (زعفران شهری)، تولیدکننده انواع زعفران با نام های تجاری شهری و مهرچین در صنعت زعفران ایران است. این شرکت در سال 1351 همگام با پیشرفت روز افزون تكنولوژی، تخصص و تعهد را نیزدر راستای تولید زعفران مرغوب و با کیفیت، سر لوحه فعالیت های خود قرار داده است.از این رو با راه اندازی و گسترش ... ادامه مطلب »