خانه » ۱۳۹۵ » بهمن (برگه 2)

بایگانی ماهانه: بهمن ۱۳۹۵

دم کردن زعفران با یخ

دم کردن زعفران با یخ عمومادیده ایم که برای استفاده از رنگ زعفران در پخت غذا و شیرینی ، توصیه می‌شود که آن را داخل مقداری آب جوش حل کرده و یا دم کنیم.اما در این جا می‌خواهیم شما را با روش دیگری آشنا کنیم. یخ! تعجب کردید؟درست خواندید،یخ! چگونه ؟ به اندازه کافی پودر زعفران را در یک ظرف ... ادامه مطلب »

الگوی کشت زعفران

الگوی کشت زعفران در جهان ادامه مطلب »

ویژگیهای گیاه شناسی زعفران

ویژگیهای گیاه شناسی زعفران :  بررسی ویژگیهای گیاه شناسی زعفران به شناخت بهتر علمی این محصول پر ارزش کمک می کند . زعفران دارای ویژگیهای منحصر به فردی است که آنرا از سایر گیاهان متمایز می سازد . در زمانی که کمتر از گل و گلزار اثری است و دست سرد طبیعت گرمای هستی هر گل و گیاهی را گرفته ... ادامه مطلب »

تکامل زعفران

تکامل گل و مراحل مختلف رشد گیاه زعفران در یک دوره یکساله v    آخر اردیبهشت تا ۱۶ تیر دوره خواب کامل v    ۱۶ تیر تا ۱۰ مرداد تکوین برگهای اولیه در جوانه پیاز v    ۱۰ مرداد تا ۲۵ مرداد آفرینش جام گل و دستگاه تناسلی v    طول دوره های رشد اولیه ۳۰، توسعه ۵۵، میانی ۱۰۵ و نهایی زعفران ۳۰ ... ادامه مطلب »

دسر زعفرانی

دسر زعفرانی ابتدا سه لیوان شیر و دوسوم لیوان شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود وقتی نزدیک به جوشیدن شد دوقاشق غذاخوری گلاب و به مقدار لازم زعفران و کمی وانیل اضافه کرده وقتی جوش اومد و زعفران رنگ دلخواه رو داد از روی حرارت برداشته تا خنک شود… دوقاشق پودر ژلاتین را به روش بن ماری ... ادامه مطلب »

دمنوش زعفران

دمنوش زعفران مواد لازم برای تهیه دمنوش زعفران: آب‌جوش ۴ پیمانه شکر ۴ قاشق سوپ‌خوری زعفران به میزان لازم عسل به میزان دلخواه خواص: زعفران، طبیعتی گرم و خشک دارد و مقوّی قلب، محرّک قوای مغزی، شادی بخش، خنده آور، ضّدکرم خوردگی دندان، شستشودهنده کلیه، مقوّی معده، ضدّسرفه، ضدّحسّاسیت و خلط آور است. در هنگام زایمان برای تسهیل و تسریع ... ادامه مطلب »

چای زعفران

طرز تهیه چای زعفران شما می توانید به چای سیاه که دم میکنید اندکی زعفران بیفزایید که در این صورت طعم جدید در چای به وجود می اید . اما اگر که می خواهید دمنوش زعفران را تهیه نمایید : ابتدا لازم است که در قوری مقداری زعفران ریخته ، تقریبا یک چهارم یک قاشق مربا خوری و سپس یک ... ادامه مطلب »

چگونه زعفران اصل را از تقلبی تشخیص بدهیم

چگونه زعفران اصل را از تقلبی تشخیص بدهیم؟ زعفران با توجه به استفاده فراوان و همچنین قیمت بالایی که دارد همواره کلاه برداران را ترقیب به تولید زعفران های تقلبی و بی کیفیت می کند. عمده ترین موارد تقلب زعفران عبارت اند از: رنگ کردن خامه با رنگ استخراج شدخ از کلاله ، سنگین نمودن زعفران با افزایش دادن میزان ... ادامه مطلب »

پیاز زعفران

ادامه مطلب »

مواد مغذی

Saffron (Crocus sativus L.)‎ مواد مغذی در هر ۱۰۰ گرم (۳٫۵ اونس) انرژی ۱٬۲۹۸ کیلوژول (۳۱۰ کیلوکالری) کربوهیدرات‌ها ۶۵٫۳۷ g چربی ۵٫۸۵ g چربی اشباع ۱٫۵۸۶ g چربی تک‌اشباع‌نشده ۰٫۴۲۹ g چربی چنداشباع‌نشده ۲٫۰۶۷ g پروتئین ۱۱٫۴۳ g آب ۱۱٫۹۰ g ویتامین آ ۵۳۰ IU تیامین (ویتامین ب۱) ۰٫۱۱۵ میلی‌گرم (۹٪) ریبوفلاوین (ویتامین ب۲) ۰٫۲۶۷ میلی‌گرم (۱۸٪) نیاسین (ویتامین ب۳) ۱٫۴۶۰ میلی‌گرم (۱۰٪) ویتامین C ۸۰٫۸ میلی‌گرم ... ادامه مطلب »