خانه » آموزش » دم کردن زعفران با یخ

دم کردن زعفران با یخ

دم کردن زعفران با یخ

عمومادیده ایم که برای استفاده از رنگ زعفران در پخت غذا و شیرینی ، توصیه می‌شود که آن را داخل مقداری آب جوش حل کرده و یا دم کنیم.اما در این جا می‌خواهیم شما را با روش دیگری آشنا کنیم. یخ! تعجب کردید؟درست خواندید،یخ! چگونه ؟

به اندازه کافی پودر زعفران را در یک ظرف ریخته و چند تکه یخ را روی آن قرار دهید و در دمای اتاق بگذارید،با آب شدن تدریجی یخ‌ها،رنگ زعفران در آب صفر درجه از زعفران بیرون آمده و در آب حل می‌شود. این رنگ هم خوشبو تر و هم خوشرنگ تر از روش سنتی آب جوش و دم کردن است.

میزان یخ مورد استفاده ،بستگی به میزان پودر زعفران شما دارد.مثالا برای نصف قاشق چای خوری پودر زعفران، دو تکه یخ در ابعاد یخ‌های تولیدی یخ ساز یخچال‌های خانگی کافیست. اگر به میزان بیشتری از رنگ زعفران نیاز داشتید،مقدار پودر زعفران و یخ را با همین تناسب افزایش دهید.

می‌توانید این محلول را دریک ظرف دربسته مناسب و بهداشتی در فریزر نگهداری کنید و مطمئن باشید همیشه رنگ دوست داشتنی زعفران ایرانی آماده برای استفاده است.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*