خانه » ۱۳۹۵ » بهمن » ۰۵

بایگانی روزانه: بهمن ۵, ۱۳۹۵

ویژگیهای گیاه شناسی زعفران

ویژگیهای گیاه شناسی زعفران :  بررسی ویژگیهای گیاه شناسی زعفران به شناخت بهتر علمی این محصول پر ارزش کمک می کند . زعفران دارای ویژگیهای منحصر به فردی است که آنرا از سایر گیاهان متمایز می سازد . در زمانی که کمتر از گل و گلزار اثری است و دست سرد طبیعت گرمای هستی هر گل و گیاهی را گرفته ... ادامه مطلب »

تکامل زعفران

تکامل گل و مراحل مختلف رشد گیاه زعفران در یک دوره یکساله v    آخر اردیبهشت تا ۱۶ تیر دوره خواب کامل v    ۱۶ تیر تا ۱۰ مرداد تکوین برگهای اولیه در جوانه پیاز v    ۱۰ مرداد تا ۲۵ مرداد آفرینش جام گل و دستگاه تناسلی v    طول دوره های رشد اولیه ۳۰، توسعه ۵۵، میانی ۱۰۵ و نهایی زعفران ۳۰ ... ادامه مطلب »

دسر زعفرانی

دسر زعفرانی ابتدا سه لیوان شیر و دوسوم لیوان شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود وقتی نزدیک به جوشیدن شد دوقاشق غذاخوری گلاب و به مقدار لازم زعفران و کمی وانیل اضافه کرده وقتی جوش اومد و زعفران رنگ دلخواه رو داد از روی حرارت برداشته تا خنک شود… دوقاشق پودر ژلاتین را به روش بن ماری ... ادامه مطلب »

دمنوش زعفران

دمنوش زعفران مواد لازم برای تهیه دمنوش زعفران: آب‌جوش ۴ پیمانه شکر ۴ قاشق سوپ‌خوری زعفران به میزان لازم عسل به میزان دلخواه خواص: زعفران، طبیعتی گرم و خشک دارد و مقوّی قلب، محرّک قوای مغزی، شادی بخش، خنده آور، ضّدکرم خوردگی دندان، شستشودهنده کلیه، مقوّی معده، ضدّسرفه، ضدّحسّاسیت و خلط آور است. در هنگام زایمان برای تسهیل و تسریع ... ادامه مطلب »

چای زعفران

طرز تهیه چای زعفران شما می توانید به چای سیاه که دم میکنید اندکی زعفران بیفزایید که در این صورت طعم جدید در چای به وجود می اید . اما اگر که می خواهید دمنوش زعفران را تهیه نمایید : ابتدا لازم است که در قوری مقداری زعفران ریخته ، تقریبا یک چهارم یک قاشق مربا خوری و سپس یک ... ادامه مطلب »

چگونه زعفران اصل را از تقلبی تشخیص بدهیم

چگونه زعفران اصل را از تقلبی تشخیص بدهیم؟ زعفران با توجه به استفاده فراوان و همچنین قیمت بالایی که دارد همواره کلاه برداران را ترقیب به تولید زعفران های تقلبی و بی کیفیت می کند. عمده ترین موارد تقلب زعفران عبارت اند از: رنگ کردن خامه با رنگ استخراج شدخ از کلاله ، سنگین نمودن زعفران با افزایش دادن میزان ... ادامه مطلب »

پیاز زعفران

ادامه مطلب »

مواد مغذی

Saffron (Crocus sativus L.)‎ مواد مغذی در هر ۱۰۰ گرم (۳٫۵ اونس) انرژی ۱٬۲۹۸ کیلوژول (۳۱۰ کیلوکالری) کربوهیدرات‌ها ۶۵٫۳۷ g چربی ۵٫۸۵ g چربی اشباع ۱٫۵۸۶ g چربی تک‌اشباع‌نشده ۰٫۴۲۹ g چربی چنداشباع‌نشده ۲٫۰۶۷ g پروتئین ۱۱٫۴۳ g آب ۱۱٫۹۰ g ویتامین آ ۵۳۰ IU تیامین (ویتامین ب۱) ۰٫۱۱۵ میلی‌گرم (۹٪) ریبوفلاوین (ویتامین ب۲) ۰٫۲۶۷ میلی‌گرم (۱۸٪) نیاسین (ویتامین ب۳) ۱٫۴۶۰ میلی‌گرم (۱۰٪) ویتامین C ۸۰٫۸ میلی‌گرم ... ادامه مطلب »

کاهش تولید زعفران به دلیل سرما

کاهش تولید زعفران به دلیل سرما/هر کیلوگرم 5.8 میلیون تومان در حالی که بیش از یک ماه از برداشت زعفران از مزارع کشور می‌گذرد، عضو شورای ملی زعفران از کاهش تولید زعفران به دلیل موج سرما در اواخر فصل برداشت این محصول خبر داد و گفت: وزارت جهاد کشاورزی برای اطلاع مردم و افزایش آگاهی خریداران و صادرکنندگان برای برنامه‌ریزی ... ادامه مطلب »

روش دم کردن زعفران

روش دم کردن زعفران برای تهیه و دم کردن زعفران ابتدا مقداری از آن را داخل هاونی کوچک با مقداری شکر یا 1 حبه قند بسائید سپس 1 قاشق چایخوری از آن را با نصف فنجان آب جوش مخلوط کنید و بگذارید روی بخار اب یا برنج در حال پخت دم بکشد و رنگ بیندازد. مقدار بیشتر زعفران موجب بیشتر ... ادامه مطلب »